Stundarsin kesäohjelma 2020

Kesän aikana voit kokea millaista oli elää Pohjanmaan maaseudulla 1900-luvun alussa! Voit osallistua erilaisiin vanhan ajan askareisiin tai vain katsella ja kuulla, kuinka ennen vanhaa työskenneltiin ja elettiin.

Kesän ohjelma tulossa alkuvuodesta 2020. 

Leikkiä

Leikkimaalaistalossa lapset voivat kokea ja leikkiä vanhan ajan maalaiselämää aidonmukaisessa ympäristössä. Lähellä Leikkimaalaistaloa sijaitsee Leikkinavetta, jossa lapset voivat hoitaa ja syöttää puisia kotieläimiä. Lasten leikkikaupassa voi leikkiä kauppaleikkejä. Nikkariaitassa on oikeita työkaluja ja siellä voi naulata ja sahata. Käsityö- ja taidetuokioita järjestetään museoalueella kesäsesongin aikana, seuraa kotisivujamme ja sosiaalista mediaamme!

Ravintola Hemmer

Ravintola Hemmer on korkeatasoinen tilausravintola hienoine tiloineen kokouksille ja juhlatilaisuuksille. Varaukset puh. 010 321 0959, www.hemmer.fi

Cirkas putiikki ja kahvila

Lahjoja, leikkikaluja, ruokatuotteita – sekä paikallista tuotantoa että muualta maailmasta. Avoinna ympäri vuoden, päivittäin kesäsesongin aikana. www.cirkas.fi

Lisätietoja saa kotisivuiltamme tai ottamalla yhteyttä Stundarsin toimistoon.

Majoitusta

Mikäli tarvitset majoitusta, suosittelemme Hotelli Astoria Vaasassa sekä hotelli Vallonia Mustasaaressa, tiedustele Stundarsin Aikamatkapakettia, josta löydät tietoja myös kotisivuiltamme.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.