info@stundars.fi

Teambuilding – Tyky-dag med Qigong och Historiska Upplevelser

Vad sägs om att få inleda din dag av välmående ( Tyky-dag) med ett pass qigong i idyllisk miljö med historien i centrum?  Programmet är en kombination av qigong (Wasa Wellness) och Stundars eget Tyky-program, se ovan.  Alternativt kan man byta ut qigongen mot ett pass skrattyoga.

 

 

 

 

 

Qigong kan översättas som rörelse eller arbete med energi. Det är en träningsform som ger både rörelsemeditation och mentalträning samtidigt. Qigong hjälper dig att fylla på din egen energi och ökar din psykiska och fysiska kraft samt får dig att bevara din hälsa. Ett utmärkt redskap för dig som känner att du behöver få ner din stressnivå. Med qigongens hjälp tränar du upp din smidighet och ökar energinivån i kroppen. Träningen kan ske såväl utomhus som inomhus.  Inga förkunskaper behövs utan du kommer långt med ett öppet sinne och mjuka kläder. Qigonginstruktör är Carina Granö-Träskelin från Wasa Wellness.

Skrattyoga –  ett bra sätt att skapa en god stämning i gruppen och på samma gång få träning för magmusklerna. Skrattyoga är avslappnande och uppiggande. Den kan även kombineras med interaktiva föreläsningar om glädjens och skrattets betydelse för hälsan. Instruktör är Sointu Mäki-Lohiluoma från Wasa Wellness.

 

Tid: ca 1,5 h
Gruppstolek: ca 10-25 personer
språk: svenska/finska/engelska
Pris: 460 €