info@stundars.fi

Sökes – projektledare för Härliga hus i Österbotten

Vi söker en energisk och entusiasmerande projektledare att fortsätta leda Leaderprojektet Härliga hus i Österbotten – Komeat pohjalaiset talot. Projektet ger information om hållbara renoveringsmetoder och material för husägare genom föreläsningar, evenemang, byggnadsvårdscaféer och kurser. Projektet förverkligas till en del genom digitala evenemang.

Du arbetar i ett team av museisakkunniga. Du har lämplig utbildning och intresse för och kunskaper om traditionellt byggande, särskilt österbottniskt timmerbyggande. Du har tidigare erfarenheter av projekthantering med ekonomi och rapportering. Därtill är du språkkunnig och har ett gott nätverk.

Ditt kontor finns på Stundars museum men arbetet, som även innebär kvälls- och helgjobb, sker även i Jakobstad, Kristinestad och i Lappo, vilket förutsätter körkort och tillgång till bil.

Projektet pågår under hela 2021 och eventuellt även någon månad in på 2022. Arbetet inleds enligt överenskommelse. Projektet är ett samarbete mellan Carlsros, Jakobstads och Stundars museer samt Kosolan Talo Oy.

Ansökningar med CV sänds senast 19.2.2021 till museichef Gunilla Sand (gunilla.sand@stundars.fi) som också svarar på förfrågningar på tfn 050-3557106.