info@stundars.fi

Luento ja kurssi: Hirsirakennuksen kunnostus

Luento ja kurssi: Hirsirakennuksen kunnostus

Suunnitteletko hirsirakennuksen kunnostusta tai oletko kiinnostunut hirrenveistosta? Stundarsin museossa Mustasaaressa järjestetään 23.–24.10. kurssi hirsirakennuksen kunnostuksesta. Perjantaina 22.10. on luento kurssiin ja sen aiheeseen liittyen. Luennoitsijana ja kurssin opettajana on etnologi Marcus Lepola. Voit osallistua myös pelkästään luennolle. Luennolle on kuitenkin rajattu osallistujamäärä ja kurssille osallistujat ovat etusijalla.

Kurssi on suunnattu aloittelijoille ja sillä opetellaan hirsirakennusten kunnostuksen perusteita kuten hirrenveistoa, hirrenvaihtoa ja kengitystä. Kurssilla aloitetaan yhden hirsisen museorakennuksen kunnostus. Töitä tehdään ulkona Stundarsin museoalueella lauantaina ja sunnuntaina klo 9.00–17.00. Päivän aikana voit nauttia eväät Stundarsin Sepän tuvassa.

Kurssille otetaan enintään 10 osallistujaa. Kielinä luennolla ja kurssilla on suomi ja ruotsi. Kurssin hinta on 50€ (sisältää myös luennon hinnan ja kahvit perjantaina ja viikonlopun aikana). Pelkän luennon hinta on 5€ (sisältää kahvit).

Kurssi on nyt täynnä, mutta otamme ilmoittautumia varasijoille. Luennolle on vielä vapaita paikkoja!

Ilmoittaudu mukaan 19.10. mennessä tämän linkin kautta: https://forms.office.com/r/7XSYBKZZdT

Luento perjantaina 22.10. klo 17.00-19.00, Stundars Rofhöks-rakennus
Kurssi lauantaina ja sunnuntaina 23.-24.10. klo 9.00-17.00, Stundarsin museoalue

Jos sinulla on kysymyksiä tai joudut perumaan tulosi kurssille tai luennolle, lähetä sähköpostia projektipäällikkö Saana Lindille saana.lind@stundars.fi tai soita 050 514 0444. Kurssi on osa “Komeat pohjalaiset talot” -Leader-hanketta.