info@stundars.fi

Hankepäällikkö Komeat pohjalaiset talot-hankkeeseen

Etsimme projektipäällikköä Leaderprojektiin Komeat pohjalaiset talot-hankkeeseen. Hankkeessa tuotetaan talonomistajille tietoa kestävistä remontointimenetelmistä ja -materiaaleista luentojen, opintomatkojen, tapahtumien, rakennuskahviloiden ja kurssien muodossa. Työskentelet osana museoammattilaisista koostuvaa tiimiä. Sinulla on sopiva koulutus ja kiinnostusta aiheeseen sekä tietoa perinnerakentamisesta, erityisesti pohjalaisesta hirsirakentamisesta. Lisäksi sinulla on aiempaa kokemusta projektinhallinnasta, budjetoinnista ja raportoinnista. Olet kielitaitoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Toimipisteesi sijaitsee Studarsin museossa, mutta työsi, johon kuuluu myös ilta- sekä viikonlopputyötä, tapahtuu osittain Pietarsaaressa, Kristiinankaupungissa ja Lapualla, mikä edellyttää ajokorttia ja omaa autoa.

Projekti kestää vuodet 2020 ja 2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kun projektirahoitus on hyväksytty. Projekti tehdään yhteistyössä Carlsron, Pietarsaaren ja Stundarsin museoiden sekä Kosolan Talo Oy:n kesken.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 25.2.2020 mennessä toiminnanjohtaja Gunilla Sandille (gunilla.sand@stundars.fi), joka myös antaa lisätietoja puh. 050 355 7106.