info@stundars.fi

Haemme museopedagogia

Stundarsin museopedagogina vastaat museopedagogisen toiminnan kehittämisestä ja toteuttamisesta eri kohderyhmille suunnattujen tapahtumien ja ohjelmapalvelujen muodossa. Vastaat myös Stundarsin markkinoinnista ja viestinnästä painetun materiaalin, nettisivujen ja sosiaalisen median suhteen.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää ruotsin, suomen ja englannin kielen taitoa, museologian perusopintoja ja kokemusta museoalalta.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja ja laajaa verkostoa museoalalla ja pedagogiikan saralla. Sinun on helppo tulla toimeen ihmisten kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös ohjata kesätyöntekijöitä ja talkoolaisia. Ymmärrät ulkoilmamuseomme ja yhteisen kulttuuriperintömme pedagogisen arvon.

Stundarsin museota hallinnoi Stundars r.f. Mustasaaressa. Ydinaluettamme on ruotsinkielisen Pohjanmaan rakennusperintö ja käsityöt yhdessä aktiivisen yleisötyön kanssa. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Koeaika on kuusi kuukautta. Stundars r.f. noudattaa museoiden työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa museonjohtaja Gunilla Sand, puh. 050-3557106.

Lähetä työhakemus ja ansioluettelo viimeistään 31.1.2022 osoitteeseen Stundars r.f., Stundarsintie 5, 65450 Sulva tai gunilla.sand@stundars.fi.