info@stundars.fi

Etsintäkuulutus!

Stundarsin hallinnoima ”Komeat pohjalaiset talot” -hanke etsii perinteisten rakennustapojen taitajia ja perinteisten rakennusmateriaalien ja tarvikkeiden myyjiä. Hanke haluaa tarjota näkyvyyttä taitajille ja myyjille ja auttaa vanhojen rakennusten kunnostajia löytämään ammattilaisia ja apua. Luettelo taitajista ja myyjistä tulee esille hankkeen verkkosivustolle, joka julkaistaan keväällä 2022.

Voit ilmoittautua listalle, mikäli toimit tai tarjoat palvelujasi Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella (yrityksesi ei siis tarvitse sijaita alueella). Toivomme mukaan esimerkiksi seuraavia taitajia ja tekijöitä: maalareita, puuseppiä, entisöijiä, timpureita, arkkitehtejä, muurareita. Otamme listalle mukaan myös yrityksiä, jotka myyvät perinteiseen rakentamiseen ja entisöintiin materiaaleja ja tarvikkeita.

Sivusto on toiminnassa toistaiseksi. Listan tietoja ei päivitetä aktiivisesti sen julkaisun jälkeen. Jos nimi halutaan pois listalta ota yhteyttä saana.lind@stundars.fi 31.3.2022 asti ja tämän jälkeen Stundarsiin info@stundars.fi. Hankkeella on oikeus kieltäytyä lisäämästä yritystä listalle.

Ilmoittaudu mukaan 20.3. mennessä täyttämällä seuraava lomake: https://forms.office.com/r/vsKxbZpMgQ
Jos sinulla on kysymyksiä liittyen luetteloon/nettisivuihin ota yhteyttä saana.lind@stundars.fi.

Komeat pohjalaiset talot: https://www.stundars.fi/komeat-pohjalaiset-talot-stundarsin-leader-kehittamishanke/?lang=fi