info@stundars.fi

Etsimme projektipäällikköä Komeat pohjalaiset talot-projektiin

Etsimme energistä ja innostunutta projektipäällikköä jatkamaan Leader-hanketta Härliga hus i Österbotten – Komeat pohjalaiset talot. Hankkeessa tuotetaan talonomistajille tietoa kestävistä korjausmenetelmistä ja materiaaleista luentojen, tapahtumien, rakennusperintökahviloiden ja kurssien muodossa. Tapahtumat toteutetaan osittain digitaalisina.

Työskentelet osana museoammattilaisista koostuvaa tiimiä. Sinulla on sopiva koulutus ja kiinnostusta sekä tietoa perinnerakentamisesta, erityisesti pohjalaisesta puurakentamisesta. Sinulla on aiempaa kokemusta projektinhallinnasta, budjetoinnista sekä raportoinnista. Lisäksi olet kielitaitoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja verkostot. Toimipisteesi sijaitsee Stundarsin museossa, mutta osa työstäsi, johon kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä, tapahtuu Pietarsaaressa, Kristiinankaupungissa ja Lapualla, mikä edellyttää ajokorttia ja omaa autoa.

Projekti kestää vuoden 2021 ja jatkuu oletettavasti muutaman kuukauden vielä vuonna 2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hanke toteutetaan yhteistyössä Carlsron, Pietarsaaren ja Stundarsin museoiden sekä Kosolan Talon Oy:n kesken.

Hakemukset ja CV lähetetään viimeistään 19.2.2021 museonjohtaja Gunilla Sandille (gunilla.sand@stundars.fi) joka myös vastaa kysymyksiin puh. 050-3557106.