info@stundars.fi

Taideleiri lapsille, järj. Pro Artibus

Pro Artibus -taideleiri kesä 2021

14–18.6. klo 9–15 Stundarsissa

Pro Artibus -taideleirin teema on puutarha ja kasvit. Tutkimme, millaista on tehdä taidetta ulkona, ja haemme inspiraatiota luonnon kuosista ja rakenteista. Pohdimme julkista taidetta ja millaista on kohdata taidetta julkisessa paikassa, esimerkiksi puistossa tai koulun pihalla. Leiri on taideleiri, jossa on liikkumisen elementtejä ja leikkejä. Työskentelemme sekä yksin että ryhmissä, pienessä ja suuressa mittakaavassa. Leirin pääkieli on ruotsi.

Pro Artibus -taideleirillä on tutkiva taidenäkemys. Työskentelemme sekä taidetarvikkeilla että muilla materiaaleilla, jotka antavat tilaa lasten luovuudelle. Työskentelemme lapsi keskipisteenä ja pääasiassa orgaanisten ja / tai kierrätettyjen materiaalien ja aineettomien materiaalien kanssa, idea- tai ajatuslähteisesti. Opettajina toimivat taidekasvattajat ja taiteilijat. Jos sää sallii työskentelemme ulkona, mutta tarvittaessa olemme sisätiloissa.

Kohderyhmä: ala-asteikäiset, 7–12-vuotiaat, enintään 20 osallistujaa. 

Leiri on päiväleiri, joka pidetään klo 9–15. Leiri on ilmainen. UngMartha on keittiössä ja valmistaa lounaan ja välipalan lasten kanssa. Joka päivä 4–5 lasta, yhdessä UngMarthan kanssa, ovat vastuussa ruoasta, eli jokaisella lapsella on yksi keittiöpäivä. Taideohjelma joka lapselta jää tekemättä keittiöpäivänä, hän voi tehdä muina leiripäivinä. Lapset ovat vakuutettuja leirin aikana.

Kysymyksiin vastaa taidepedagogi Johanna Halme, 044 9844 044, johanna.halme(a)proartibus.fi. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse Johannalle 1.3.2021 alkaen. Ilmoita lapsen nimi, ikä, mahdolliset allergiat sekä vanhemman yhteystiedot.

 


Event Details

  • Päivämäärä:

  • 2021-06-14 - 2021-06-18
  • 00:00 - 00:00