info@stundars.fi

Ruokapäivä

 
Tänä vuonna Stundarsin Ruokapäivä käsittelee 1900-luvun arkiruokaa. Ruokavalion runko saatiin pääasiassa lähiympäristöstä, oman tilan tuotteista. Siksi etenkin arkiruoka oli hyvin yksinkertaista. Miltä ruoka näytti ja mistä se koostui?
 
Keitämme ulkona avotulen alla isossa rautapadassa ohraryynipuuroa, joka valmistuu noin klo 13 ja puurosta saa maistiaisia.
 
Jessica Granlund leipoo verileipää museon leipomossa ja kävijöillä on mahdollisuus ostaa verileipää mukaan niin kauan kuin niitä riittää.
 
Ohjelma sisältyy museon pääsymaksuun. Museokorttikohde.

Event Details

  • Päivämäärä:

  • 2021-08-04
  • 00:00 - 00:00