info@stundars.fi

Opintomatka Kristiinankaupunkiin

Tervetuloa ”Vanhat rakennukset ja ympäristöt – kestävä voimavara Pohjanmaalle” -hankkeen opintomatkalle Kristiinankaupunkiin. Matkan hinta on 40 € ja siihen sisältyy bussikuljetus, opastukset, tapahtumaranneke sekä kahvitus.

Matka-aika: lauantai 15.6.2019 noin klo 9.00 – 17.00

Lähtö: Stundarsin museon parkkipaikalta, Stundarsintie 5, 65450 Sulva

Ilmoittautuminen: soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla viimeistäänto 6.6.2019: Anni Lehtimäki, puh 050-5140 444 tai anni.lehtimaki(a)stundars.fi.

Kertokaa ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluatte tulla kyytiin matkan varrelta.

Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittakaa samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Maksu: Retkimaksun (40 €) voitte maksaa käteisellä bussissa (mielellään tasaraha), pankkikortilla tai Stundarsin lähettämällä laskulla.

Opintomatkan ohjelma

 

Opintomatkalla Kristiinankaupunkiin tutustumme kaupungin hienoihin puutaloihin sekä puutarhoihin. Perillä nautimme kahvit maalarimestari Stendahlin talossa ja teemme kävelyretken Ulrika Eleonooran kirkkoon. Lounaan (omakustanteinen) jälkeen teemme opastetun kierroksen Lebellin kauppiastalossa.

Iltapäivä on varattu ”Avoimiin portteihin” eli taloihin ja puutarhoihin tutustumiseen. Puutarhoihin pystytetyissä kahviloissa on mahdollisuus juoda iltapäiväkahvit (omakustanteinen). Avoimet portit -tapahtuman kohteissa on mukana myös restaurointikohteita, joihin opintomatkalle osallistuvat voivat tutustua.  

Lisätietoa kohteista löydätte mm. näiden linkkien kautta:

http://www.visitkristinestad.fi/tutustu-kaupunkiin/

http://www.visitkristinestad.fi/koe/tapahtumia/avoimet-portit/


Event Details

  • Päivämäärä:

  • 2023-06-09
  • 00:00 - 00:00
Book Online