info@stundars.fi

Kurssi: Vanhojen talojen sisustaminen – keittiön suunnittelu

”Vanhat rakennukset ja ympäristöt – kestävä voimavara Pohjanmaalle” – hankkeen kursseja ja tapahtumia

Hankkeen tilaisuudet on tarkoitettu kaikille vanhojen rakennusten ja niiden ympäristöjen hoidosta ja kunnostamisesta kiinnostuneille. Mukana tapahtumissa on alan asiantuntijoita, viranomaisia sekä yrittäjiä, joiden kanssa voi keskustella kurssin ohessa. Tilaisuuksissa käytetään sekä suomea että ruotsia.      

Kurssi: Vanhojen talojen sisustaminen – keittiön suunnittelu 

Vanhan talon sisustajan on hyvä tuntea eri aikakauden sisustustyylejä. Kurssilla käydään läpi vanhoja tyylipiirteitä, värejä ja materiaaleja. Näin opit tunnistamaan talosi vanhoja sisustusvaiheita, joista voit poimia ideoita sisustusratkaisuihisi. Haastavin sisustettava sisätila vanhassa talossa on usein keittiö.

Kurssiohjelmassa on mm. luentoja sekä workshop, jolloin osallistujilla on mahdollisuus työstää omia projektejaan, keskustella ja pohtia niitä yhdessä. Voitte ottaa mukaan esimerkiksi oman piirustuksen, valokuvan sekä tehdä kysymyksiä. Kerrottehan kurssille ilmoittautuessanne mahdolliset ruoka-aineallergiat kahvitarjoilua varten. 5,00 € /ilta. Luennoitsija sisustusarkkitehti ja kalustemuotoilija Fia Antus.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 14.1.2019:

Anni Lehtimäki, puh. 050- 5140 444,sähköposti: anni.lehtimaki(a)stundars.fi

Tervetuloa mukaan kurssille!

 

 


Event Details

Tapahtuma päättyi 24 Tammikuu 2019