info@stundars.fi

Kurs Inredning i gamla hus – köksplanering

”Gamla gårdar och miljöer – en hållbar resurs för Österbotten” –projektets kurser och evenemang

Projektets tillställningar är öppna för alla som är intresserade av gamla byggnader, kulturmiljöer och deras skötsel och underhåll. Som medverkande finns experter, myndigheter och företagare i branschen och du får även möjlighet att diskutera med dem. Kurserna och föreläsningarna hålls på både svenska och finska.

Kurs: Inredning i gamla hus – köksplanering

Det är bra att känna till gamla inredningsstilar när man inreder ett hus. På kursen lär du dig om gamla stilar, färger och material. När du lär känna de olika byggnadsskedena i ditt hus, så kan du på samma gång också hitta idéer och lösningar. Det mest utmanande inredningsutrymmet i gamla hus är oftast köket.

I kursprogrammet ingår bl.a. föreläsningar och en workshop, där deltagarna har möjlighet att tillsammans arbeta, diskutera och fundera kring egna projekt. Ni kan ta med t.ex. en ritning eller ett fotografi och ställa frågor. Vid anmälningen uppge också eventuella allergier för kaffeserveringens skull. 5,00 € /kväll. Föreläsare inredningsarkitekt och möbelformgivare Fia Antus.

Kursinfo och anmälningar senast måndagen den 14.1.2019 Anni Lehtimäki, tel 050 514 0444 e-post: anni.lehtimaki(a)stundars.fi

Välkommen med på kurs!

 


Evenemangsdetaljer

Evenemanget slutade 24 Januari 2019