info@stundars.fi

Jouluvaellus

Aloita joulunvietto tunnelmallisella jouluvaelluksella lyhtyjen loisteessa! Olemme valmistelleet joulun museotupiin. Maalaiskaupassa näet ja kuulet oppaan kanssa vanhan ajan joulunvietosta. Voit kuunnella enkelikuoroa ja nähdä vilahduksen pyhästä perheestä ja Maalaistuvassa kuulet jouluevankeliumia. Sepän tuvassa paistetaan piparkakkuja ja Navetassa askarrellaan joulukoriste luonnonmateriaaleista. Eläinhaassa odottavat lampaat. Leikkinavetta, Leikkikauppa ja vanhan ajan jouluun somistautunut Leikkimaalaistupa ovat avoinna. Voit myös osallistua yhteiseen Polyneesi tanssiin klo 19.00.

Vaeltaa voit omassa tahdissasi, kierros kestää noin 30 minuuttia.

Jos haluat, voit mielellään ottaa mukaan oman lyhtysi. Yhteinen lyhtyjen sytytys klo 18.00.

Vapaa sisäänpääsy, vapaaehtoinen osallistumismaksu.

Ilmainen bussikuljetus Vaasasta Stundarsin Jouluvaellukselle 18.12.2019 klo 17.30! Punaisen ristin Vaasan ruotsinkielinen osasto järjestää ilmaisen bussikyydityksen Jouluvaellukselle. Lähtö klo 17.30 osoitteesta Hietasaarenkatu 8. Varaa paikkasi linja-autosta sähköpostitse: nylundvictoria@gmail.com. Jouluvaellus ja linja-autokyyditys ilmaisia.

Kauppa ja kahvila Cirkas on avoinna koko illan ajan.

Järjestää Stundarsin ulkoilmamuseo, Sulvan seurakunta, Mustasaaren kunta – Kulttuuri ja vapaa-aika ja BARK – Pohjanmaan Lastenkulttuuriverkosto.


Event Details

  • Päivämäärä:

  • 2021-01-22
  • 00:00 - 00:00