info@stundars.fi

8.11.2019 klo 12-15 Kasvisten hapattamisen lyhytkurssi

Tule perehtymään kasvisten säilöntään hapattamismenetelmän kautta! Kari Hallantie ja Risto Holtti johdattelevat meidät tähän vanhaan säilömistapaan Stundarsin Sepän tuvalla. Valmistamme hapankaalia. Voit seurata ohjaajia ja / tai valmistaa hapankaalia myös itse. Puhumme myös marjojen säilömisestä. Hapattamista varten ota mukaasi puhdas lasipurkki ja kansi. Yhden litran purkkiin menee 1 kg kaalta. Purkissa on hyvä pitää vettä vähintään puoli vuorokautta etukäteen. Muut materiaalit saat Stundarsista materiaalimaksua vastaan. Aikaa on varattu kolme tuntia. Tervetuloa!

Sisäänpääsymaksu 3e, materiaalimaksu 3e. Lisätietoja museopedagogi Pia Timberg, puh. 050 432 0688, pia.timberg@stundars.fi


Event Details

  • Päivämäärä:

  • 2021-11-27
  • 00:00 - 00:00
Book Online