Stundarsissa voi vierailla ympäri vuoden. Voit tutustua alueeseen omin päin tai tilata räätälöidyn ohjelman ryhmällesi. Meillä on eri ohjelmavaihtoehtoja, jotka sopivat kaikenikäisille. Tervetuloa!

Räätälöimme mielellämme vierailun ryhmäsi koon, käytettävissä olevan ajan ja muiden toiveidenne mukaisesti. Alla esimerkkejä valmiista ohjelmapaketeista.

Ota yhteyttä toimistoon puh. 06-344 2200 tai info(at)stundars.fi.

 

Opastettu kiertokäynti

Vierailu Stundarsin museossa antaa sinulle kiehtovan katsauksen pohjalaisen maaseudun elämään sata vuotta sitten. Opastetun kiertokäynnin aikana yhdessä Suomen suurimmista ulkoilmamuseoista saat nähdä kaiken aina maalaistalon värikylläisyydestä mäkitupalaisten mökkien vaatimattomuuteen. Näiden lisäksi meillä on maalaiskauppa, kyläkoulu ja monia käsityöläisten työpajoja.

Aika: 1 h
Ryhmä: 1- henkilöä
Kieli: suomi, ruotsi, englanti
Hinta: sisäänpääsy 7€/hlö + 20/60 €

 

Teambuilding -Yhteenkuuluvuuskoulu

Hauska ja erilainen kilpailu, missä te ryhminä suoritatte eri tehtäviä täysin linjassa museaalisen miljöön kanssa. Tässä on hyvä olla taitoa lypsää puulehmä-Stundarinaa ja kykyjä hevosenkengän heitossa tai vanhoissa mitoissa ja painoissa, köydenvedossa, vanhanajan koulutunneissa jne. Yhteenkuuluvuuskouluun voidaan yhdistää kahvi tai muu tarjoilu. Jokainen osallistuja saa hienon diplomin. Yhteenkuuluvuuskoulu räätälöidään ryhmän taustan ja kiinnostuksen mukaisesti.

Aika: n. 1,5 h
Ryhmä: 10-50 henkilöä
Kieli: suomi, ruotsi, englanti
Hinta: sisäänpääsy 7€/hlö+170 € ja ylöspäin riippuen ryhmän koosta

 

 

Yhteenkuuluvuuskoulu – Tyky-päivä Qigongin ja historiallisten kokemusten kera

Miltä tuntuisi aloittaa hyvinvointipäiväsi (Tyky-päivä) qigongilla idyllisessä ympäristössä historian keskellä?  Ohjelma on qigongin (Wasa Wellness) ja Stundarsin oman Teambuilding-Yhteenkuuluvuuskoulu-ohjelman yhdistelmä.

Qigongin voi myös vaihtaa naurujoogaan.

 

 

 

 

 

 

Qigong
Qigong on liikemeditaatiota, sekä myös henkinen harjoitus. Se rakentuu yli tuhatvuotiseen perinteeseen, jossa tehdään hitaita kehollisia harjoituksia sekä hengitysharjoituksia. Qigong auttaa täyttämään tyhjentyneet energiavarastot ja on menetelmä joka lisää niin psyykkistä kuin fyysistä voimaa.  Ohjaajana toimii Carina Granö-Träskelin (Wasa Wellness).

Naurujooga
Naurujooga rentouttaa ja virkistää mieltä. Toiminnallisia naurusessioita järjestämme tyky-, kokous- tai opintopäiviin. Naurujoogaohjaajana toimii Sointu Kuokkanen (Wasa Wellness).

Kesto: n. 1,5 h
Ryhmäkoko: 10-25 henkilöä
Kieli: suomi, ruotsi, englanti
Hinta: 460 €

 


Kätevä käsityö

Rentouttava hetki uuden käsityön oppimiseen tai jo opitun päivittämiseen. Stundars tarjoaa mukavia ja helppoja käsityökursseja inspiroivassa miljöössä ja muistoksi saat omakätisesti valmistamasi tuotteen.  Esimerkkejä käsitöistä: huovutus, puunveisto, ruoanlaitto ja leivonta.

Aika: 1-2 h
Ryhmä:
Kieli: suomi, ruotsi, englanti
Hinta: sisäänpääsy 7€/hlö + ohjaus 200€ + materiaalikustannukset

 

Vanhat hirsirakennukset - hyviä neuvoja  ja apua

Seuraa seniori-intendenttiämme Peter Båskia kiertokäynnille Stundarsin museo- ja asuinalueelle. Saat vinkkejä ja ideoita omaan remonttiisi ja lisäksi silmäniloa ja inspiraatiota.

Ryhmä: 1-20 henkilöä
Kieli: suomi, ruotsi
Hinta: sisäänpääsy 7€/hlö + 100 €