Stundarsissa voi vierailla ympäri vuoden. Voit tutustua alueeseen omin päin tai tilata räätälöidyn ohjelman ryhmällesi. Meillä on eri ohjelmavaihtoehtoja, jotka sopivat kaikenikäisille. Tervetuloa!

Räätälöimme mielellämme vierailun ryhmäsi koon, käytettävissä olevan ajan ja muiden toiveidenne mukaisesti. Alla esimerkkejä valmiista ohjelmapaketeista.

Ota yhteyttä kansliaan puh. 06-344 2200 tai info@stundars.fi.

 

Opastettu kiertokäynti

Vierailu Stundarsin museossa antaa sinulle kiehtovan katsauksen pohjalaisen maaseudun elämään sata vuotta sitten. Opastetun kiertokäynnin aikana yhdessä Suomen suurimmista ulkoilmamuseoista saat nähdä kaiken aina maalaistalon värikylläisyydestä mäkitupalaisten mökkien vaatimattomuuteen. Näiden lisäksi meillä on maalaiskauppa, kyläkoulu ja monia käsityöläisten työpajoja.

Aika: 1 h
Ryhmä: 1- henkilöä
Kieli: suomi, ruotsi, englanti
Hinta: sisäänpääsy 7€/hlö + 20/60 €

 

Teambuilding -Yhteenkuuluvuuskoulu

Hauska ja erilainen kilpailu, missä te ryhminä suoritatte eri tehtäviä täysin linjassa museaalisen miljöön kanssa. Tässä on hyvä olla taitoa lypsää puulehmä-Stundarinaa ja kykyjä hevosenkengän heitossa tai vanhoissa mitoissa ja painoissa, köydenvedossa, vanhanajan koulutunneissa jne. Yhteenkuuluvuuskouluun voidaan yhdistää kahvi tai muu tarjoilu. Jokainen osallistuja saa hienon diplomin. Yhteenkuuluvuuskoulu räätälöidään ryhmän taustan ja kiinnostuksen mukaisesti.

Aika: n. 1,5 h
Ryhmä: 10-50 henkilöä
Kieli: suomi, ruotsi, englanti
Hinta: sisäänpääsy 7€/hlö+170 € ja ylöspäin riippuen ryhmän koosta

 

 

Yhteenkuuluvuuskoulu – Tyky-päivä Qigongin ja historiallisten kokemusten kera

Miltä tuntuisi aloittaa hyvinvointipäiväsi (Tyky-päivä) qigongilla idyllisessä ympäristössä historian keskellä?  Ohjelma on qigongin (Wasa Wellness) ja Stundarsin oman Tyky-ohjelman yhdistelmä.

Qigongin voi myös vaihtaa naurujoogaan.

 

 

 

 

 

 

Qigong
Qigongon liikemeditaatiota, sekä samanaikaisesti myös henkinen harjoitus. Se rakentuu yli tuhat vuotiseen traditioon, jossa tehdään hitaita kehollisia harjoituksia sekä hengitysharjoituksia. Modernimmassa ”lääkinnällisessä Qigongissa” sana qigong voidaan kääntää energia liikkeenä tai työskentelynä. Qigong auttaa täyttämään tyhjentyneet energiavarastot, sekä se on metodi joka lisää niin psyykkistä kuin fyysistä voimaa säilyttäen terveyttä.  Ohjaaja Carina Granö-Träskelin.(Wasa Wellness)

Naurujooga
Naurujooga rentouttaa ja virkistää mieltä. Toiminnallisia naurusessioita tyky-kokous- tai opintopäiviin. Interaktiivisia luentoja ilon ja naurun merkityksestä hyvinvointiin. Naurujoogaohjaaja Sointu Mäki-Lohiluoma (Wasa Wellness)

Kesto: n. 1,5 h
Ryhmäkoko: 10-25 henkilöä
Kieli: suomi, ruotsi, englanti
Hinta: 460 €

 


Kätevä käsityö

Rentouttava hetki uuden käsityön oppimiseen tai jo opitun päivittämiseen. Stundars tarjoaa mukavia ja helppoja käsityökursseja inspiroivassa miljöössä ja muistoksi saat omakätisesti valmistamasi tuotteen.  Esimerkkejä käsitöistä , huovutus, puuveisto, ruoanlaitto tai leivonta.

Aika: 1-2 h
Ryhmä:
Kieli: suomi, ruotsi, englanti
Hinta: sisäänpääsy 7€/hlö + ohjaus 200€ + materiaalikustannukset

 

Vanhat hirsirakennukset-hyviä neuvoja  ja apua

Seuraa intendenttiämme Peter Båsk´a kiertokäynnille Stundarsin museorakennuksiin ja Stundarsin asuialueelle. Saat vinkkejä ja ideoita omaan remonttiisi ja lisäksi silmäniloa sinulle, joka ihailet vanhaa hirsirakentamista.

Aika: 1,5 h
Ryhmä: 1-20 henkilöä
Kieli: suomi, ruotsi
Hinta: sisäänpääsy 7€/hlö + 100 €