Stundarsin kesä 2017 – Museo elää vuotta 1917

 

Kesäkausi alkaa 26. kesäkuuta ja museo on avoinna päivittäin klo 11-16  15. elokuuta saakka.  Kesäkauden aikana museoaluetta elävöittää roolihahmot jotka näyttävät kuinka Sulvalla saatettiin elää vuonna 1917. Kyläläiset asuttavat Maalaiskauppaa, Maalaistaloa ja Sepän tupaa. Voit mm. käydä tervehtimässä renkejä – Fredrikiä ja Andersia, sekä sepän emäntää Mariaa. Sinulla on mahdollisuus osallistua heidän pikku askareisiinsa tai vain jäädä hetkeksi rupattelemaan.

Mikäli tarvitset majoitusta, voimme suositella Hotel Astoria Vaasassa ja Hotel Valloniaa Mustasaaressa, kysy “Aikamatkapaketti”.

 

 

 

 

 

 

 

Kesäsesongin aikana voi osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten esim. leikkiä vanhoja leikkejä, leipoa leipää, pestä vaatteita tai osallistua heinänkorjuuseen. Aktiviteetit vaihtelevat päivittäin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kansakoulunopettajaa pitää vanhanajan oppitunnin joka päivä klo 13.

 

 

 

 

 

 

Cirkas kauppa ja kahvila ovat avoinna klo 11-16 päivittäin kesäsesongin aikana.


 

 

 

 

Joka päivä klo 12 ja 15, järjestetään opastettu kierros museoalueella. Kierros kestää noin 45 minuuttia. Mikäli toivot opastusta muina aikoina, sekin järjestyy varaamalla opastuksen etukäteen.

Vierailusi aikana voit myös tutustua taidenäyttelyihin. Lisää tietoa näyttelyistä löytyy taide/näyttelyt-välilehden takaa.

 

Kesän tapahtumat

Lastenjuhlat 5.7.

Käsityöläispäivät 8.7. ja 5.8.

Taiteiden sunnuntai 23.7.

Lisää tietoa tapahtumista ja sisäänpääsymaksuista löytyy tapahtumakalenteri-välilehden takaa. Sieltä löytyy myös tietoa muista mielenkiintoisista tapahtumista, kuten kursseista.

Kotieläimet

Saapuvat kesäsesongiksi. Voit tervehtiä possujamme, vasikoitamme ja kanojamme.