Stundarsin kesä 2019

Kesäkausi alkaa 24. kesäkuuta ja museo on avoinna päivittäin klo 11-16  15. elokuuta saakka.  Kesän aikana voit kokea millaista oli elää Pohjanmaan maaseudulla 1900-luvun alussa! Voit osallistua erilaisiin vanhan ajan askareisiin tai vain katsella ja kuulla, kuinka ennen vanhaa työskenneltiin ja elettiin.

Esittelyt museokylässä

Opastuksia museokylässä päivittäin kesäsesongin aikana. Lapsiopastuksia maanantaista perjantaihin. Opastukset muina aikoina sopimuksen mukaan. Kyläkoulussa pidetään päivittäin lyhyt vanhan ajan oppitunti. Päivittäisten opastusten ajat katso kotisivuiltamme www.stundars.fi ja seuraa sosiaalista mediaamme.

Draamavaelluksia

Heinäkuussa järjestetään museoalueella draamaopastuksia.

Leikkiä

Kesällä 2019 lapsille on käytössä uusi Leikkimaalaistalo! Siellä lapset voivat kokea ja leikkiä vanhan ajan maalaiselämää aidonmukaisessa ympäristössä. Lähellä Leikkimaalaistaloa sijaitsee Leikkinavetta, jossa lapset voivat hoitaa ja syöttää puisia kotieläimiä. Lasten Leikkikaupassa voi leikkiä kauppaleikkejä. Nikkariaitassa on oikeita työkaluja ja siellä voi naulata ja sahata. Käsityö- ja taidetuokioita järjestetään  museoalueella kesäsesongin aikana, seuraa kotisivujamme ja sosiaalista mediaamme!

Mikäli tarvitset majoitusta, voimme suositella Hotel Astoria Vaasassa ja Hotel Valloniaa Mustasaaressa, kysy "Aikamatkapaketti".

Cirkas putiikki ja kahvila - aukioloajat sekä yhteystiedot löytyy täältä

Stundarsissa on myös tilausravintola Hemmer

 

 

 

 

 

 

 

 

Kotieläimet

Saapuvat kesäsesongiksi. Voit tervehtiä possujamme, vasikoitamme ja kanojamme.