info@stundars.fi

Pinkopahvi ja maalaus -kurssi

 

 ”Vanhat rakennukset ja ympäristöt – kestävä voimavara Pohjanmaalle” – hankkeen kursseja ja tapahtumia

Hankkeen tilaisuudet on tarkoitettu kaikille vanhojen rakennusten ja niiden ympäristöjen hoidosta ja kunnostamisesta kiinnostuneille. Mukana tapahtumissa on alan asiantuntijoita, viranomaisia sekä yrittäjiä, joiden kanssa voi keskustella kurssin ohessa. Tilaisuuksissa käytetään sekä suomea että ruotsia.

 Kurssi 7. Pinkopahvi ja maalaus

Sepänkylä, Mustasaari                                                 lauantai ja sunnuntai klo 9.00 - 16.00

16.3. – 17.3.2019                                                            40,00 €

Maalari ja yrittäjä Sven Hällmark

Kurssi seinien pinkopahvittamisesta. Harjoittelemme työtä käytännössä sekä tutustumme materiaaleihin. Kurssilla käydään lisäksi teoreettisesti läpi kattojen pinkopahvittaminen sekä pintakäsittely. Ota mukaan omat suojavaatteet. Kurssille otetaan enintään 10 opiskelijaa.

Päivien aikana opimme käytännössä eri työvaiheet. Käsittelemme myös pinkopahvin maalausta ja restaurointia. Meillä on mahdollisuus keskustella yhdessä ja pohtia myös kurssilaisten omia pintakäsittelyprojekteja. Voit kysellä ja ottaa mukaan esimerkiksi valokuvia tai suunnitelmia omasta kohteestasi.

Kerrothan kurssille ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-aineallergiat kahvitarjoilua varten. Ilmoittautumisen yhteydessä saat lisätietoa kurssin käytännön järjestelyistä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 11.3.2019:

Anni Lehtimäki, puh. 050- 5140 444,

sähköposti: anni.lehtimaki(a)stundars.fi

Tervetuloa mukaan kurssille!

  

 


Event Details

Tapahtuma päättyi 17 Maaliskuu 2019