info@stundars.fi

Kurssi “Pihapiirit ja perennat”

”Vanhat rakennukset ja ympäristöt – kestävä voimavara Pohjanmaalle” – hankkeen kursseja ja tapahtumia

Hankkeen tilaisuudet on tarkoitettu kaikille vanhojen rakennusten ja niiden ympäristöjen hoidosta ja kunnostamisesta kiinnostuneille. Mukana tapahtumissa on alan asiantuntijoita, viranomaisia sekä yrittäjiä, joiden kanssa voi keskustella kurssin ohessa. Tilaisuuksissa käytetään sekä suomea että ruotsia.

Kurssi 9. Pihapiirit, perennat ja aidat

Orregården, Maalahti                            lauantai klo 10.00-16.00

18.5.2019                                                20 €

Kansatieteilijä, FM Susanne Lagus

Kurssi puutarhahistoriasta, perinteisistä pihapiireistä kasveineen ja perennoineen kansatieteen näkökulmasta, keskittyen vuosisatojen 1800-1900 vaihteeseen. Päivään sisältyy kulttuurihistoriallinen luento Orregårdenin museopuutarhasta Maalahden Brinkenissä. Liikumme ulkona, joten varaa sään mukainen vaatetus. Kurssin opettajana toimii tutkija, FM Susanne Lagus.

Kurssilla opimme tunnistamaan perinteisiä kasveja. Tutustumme myös erilaisiin vaihtoehtoihin, miten voi restauroida tai palauttaa kadonneen puutarhan. Kurssin aikana voimme myös yhdessä keskustella ja pohtia kurssilaisten omia puutarhaprojekteja. Voitte esittää kysymyksiä aiheesta ja ottaa mukaan esim. kuvia tai suunnitelmia omasta puutarhastanne.

Kerrothan kurssille ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-aineallergiat kahvitarjoilua varten. Varaa mukaan oma lounas. Hanke tarjoaa kahvituksen. Ilmoittautumisen yhteydessä saat lisää tietoa kurssin käytännön järjestelyistä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset viimeistään torstaina 9.5.2019:

Anni Lehtimäki, puh. 050- 514 0444

sähköposti: anni.lehtimaki(a)stundars.fi

Tervetuloa mukaan kurssille!

 

 


Event Details

  • Päivämäärä: